Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2013 13:18 - Артър Файндли : въпроси и отговори с отвъдния свят (част 3)
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 4168 Коментари: 0 Гласове:
62


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Част 3. Медиумизмът и състояния на съзнанието.

Въпрос: Радвам се, че дойдохте тази вечер. Сега, можете ли да ми кажете за разликата между транс и сън?

Отговор: В съня, който е естествен сън и се изисква от физическото тяло, всички функции на тялото са в състояние на покой, с изключение на сърцето, което продължава да тупти. Това е естествен сън, но духът не винаги напуска тялото . В състояние на транс, ние заставяме духа на медиума да се премести малко встрани, но психическия кабел свързва физическото и духовното тяло. Ако кабела се разруши, ще последва незабавно смърт и разлагане на физическото тяло . Преди да можем да говорим чрез него, се нуждаем от това духа да се отмести малко от физическото тяло, но той все още прикрепен към него посредством този оживяващ кабел. Сега той е в безсъзнание и извън физическото си тяло. Духът му в този момент е точно между неговото тяло и вас. Ако нищо лошо не се случи, той може да се върне в тялото си, точно както го е напуснал. Ако нещо се обърка в текущото му състояние, физическата обвивка ще пострада. По този повод, ще забележите, че ви говоря със своите гласни органи. Аз стоя зад гърба му, но аз съм в такава тясна връзка с тези органи, че веднага след като задвижа устата си, устата му повтаря движенията ми. Имам пълен контрол над тези органи. Медиумът не знае нищо за това, което правя, защото остава в безсъзнание. Аз взех тялото му за временно ползване, защото в момента енергията не е достатъчно силна, за да говоря с вас с директен глас.

Въпрос: Може ли да ме чувате съвсем лесно?

Отговор: Да, чувам ви, но аз не чувам това, което казвам в отговор. Аз говоря с помощта на медиум, и считам, че ме чувате.

В: О, да, чувам ви, всичко е наред. Можете ли да предложите средства за комуникация, без помощта на медиума?

Отговор: Възможно е, ако намерите нещо на Земята, което е възприемчиво към по-високите вибрации на духовния свят. от наша страна се опитват да ви подбудят да направите това, тъй като това е ваша, а не наша работа. Всичко, което можем да направим от наша страна - това е да занижим нашата вибрация до земното ниво. От друга страна, вашата задача е да се увеличи честотата на вибрациите до тази честота, където те ще се срещнат с нашите.

В: Как функционира ясночуването на медиума?

О: С помощта на нашето влияние върху съзнанието му.

В: Каква ще бъде моята работа, когато достигна вашия свят?

Отговор: Вие ще бъдете напълно подходящ за научни изследвания.

В: Когато говорите с нас, намалявате ли вибрациите?
О: Разбира се, това е, което имаме предвид, когато казваме, че се адаптираме към земните условия.

Въпрос: Как се намалят вибрациите?

О: Това е трудно да се обясни. Това е състояние, в което се въвеждате, позволява усвояването на ектоплазма от медиума и участниците, и когато го направя, аз се чувствам така, както когато съм живял на земята.

Въпрос: Как чувате гласовете ни?

О: Адаптацията ни към земните вибрации е достатъчна , за да хване атмосферните промени от вашия глас. Трябва да тръгвам. Лека нощ.

Няколко минути по-късно нов глас проговори: "Грийнтрий трябва да си отиде, има и друга работа за вършене, но той ме помоли да говоря с вас, ако имате още нещо за питане"

Въпрос: Благодаря ви, че дойдохте. Бихте ли ми казали как можете да говорите с мен? Грийнтрий, Галахър и други са ми казвали, но колкото повече информация получавам, толкова по-добре мога да разбера вашите методи. До сега, всичко, което е казано от различни събеседници от ваша страна, се хармонизира и е съгласувано. Вие продължавате да говорите. Можете ли да ми кажете нещо за това, за което все още не съм чувал?

О: Аз се чувствам така, сякаш току-що се върнах на Земята. Толкова е интересно за мен както ако сте дошли в нашата страна и видите как става това. Вие ще бъдете очарован от всичко видяно, което се случва, преди гласът на духа да започне да вибрира във вашата атмосфера. Първо, ние получаваме съобщение от Бялото перо, или някой друг, кога ще се проведе сесията. Той винаги е около медиума и знае всичко, което той прави и чува. Тогава всички ние пристигаме. Бялото перо извежда духът на медиума от тялото, химикът и неговите помощници идват с техните медикаменти, и Галахър преминава към контрол на рупора. Не че рупорите винаги са били необходими, вие често чувате докато говорим без тях. Те просто усилват гласа и ни позволяват лесно да се свържем с лицето, с което искаме да поговорим. Грийнтрий поема функциите на диспечер и съобщава на присъстващите духове как и кога да говорят. Много е интересно да гледате всичките приготовления, които са направени от тази страна, на химика, който взема енергия от средата и участниците. Докато всички тези приготовления не са завършени, не може да съществува нито един глас, който да можете да чуете. По-широкия край на мегафона или рупора се използва също и за вместване на материализираните уста и език, тъй като дава един вид на духа подкрепа . След това ние говорим, насочвайки по-тесния край на рупора към човека, с когото искаме да общуваме .

Въпрос: Тук е Галахър тази вечер? Искам да го помоля за нещо.

Отговор: (намесва се Бялото Перо) Не, Галахър е зает с друга работа. Той не може да дойде тази вечер. Той ми каза, че ще дойдете, а аз им казах, кога да дойдат - това ми е работата. Наглеждам за духа на медиума и държа на безопасно разстояние жителите на нашия свят, които не ви желаят нищо добро. Когато дойдете тук като искрени търсачи, ние сме готови да ви помогнем (обръща се към някои от присъстващите жители на финия свят) Екипът ни тук няма да позволи отрицателни духове да идват насам. Мога да вляза директно в тялото на медиума, но никой друг, успях да постигна това след много години практика.

Въпрос: Водите ли записи на това, което се случва?

Отговор: Да, разбира се, правим, ние не сме енциклопедия, за да си спомняме всичко наизуст.

Въпрос: Как се движи рупора?

Отговор: Когато енергията е достатъчно силна, ръката на духа се материализира достатъчно, за да може да манипулира, но в други случаи се използва изкуствен крайник (прът).


Реалният опит от гласовата комуникация с нашите партньори от другия свят с всичките тоналности на гласовете им, не е възможно да се предаде на читателя чрез книгата. Гласът на Бялото Перо веднага се разпознава, както и неговите маниери и характеристики. Всеки път, когато той говори, вие искате да се смеете. Той е като клоун в цирка, понякога ядосан, а понякога образно казано, е черен като буреносен облак, само за да се проясни и блесне отново. Неговите странни забележки и шеги могат да ни карат да се смеем няколко минути . Той тропа и обвинява някои от говорящите от неговия свят, и обикновено е много забавна и интересна личност, но не е силно развит. Подобен е случаят с всички останали редовни събеседници: те са лесно разпознаваеми, като всеки от тях има свои собствени характеристики и индивидуалност, които тъмната стая, в която се провежда сеанса, не може да скрие.

Източник - http://www.rait.airclima.ru




Гласувай:
64



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3796061
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )