Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 00:31 - За ЦЕЛЕНАСОЧЕНАТА БЪЛГАРОФОБСКА политика.
Автор: antimason89 Категория: Политика   
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.12.2012 00:45


БЪЛГАРОФОБИЯТА


Това позорно явление, което наблюдаваме все повече днес. То има много и най-различни проявления, и общо казано - пуска клонинги в много посоки.


Днес за пореден път аз бях ЦЕНЗУРИРАН .......
Нещо повече... Аз буквално бях обвинен и наречен - Дрогиран, луд и какво ли още не. Ще попитате защо?

Защото публикувах стихотворението, което написах вчера, и качих тук в блог.бг! Освен тук аз го публикувах в още няколко сайта, в които естествено изобщо не го качиха. Това доказва за пореден път, какви национални предатели и нихилисти, са модераторите на българските сайтове.

Стихотворението ми беше публикувано само в един от сайтовете.. И разбира се, му беше сложена голяма червена точка, на която пише 18 +  .... И когато се цъкне на самото стихче, да се отвори... Първо изниква следния текст: "Произведението не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст. Наистина ли желаете да го отворите?"

Ето от тук лъха поредната доза убийствена БЪЛГАРОФОБИЯ....
Стихът ми бе категоризиран, като опасно и неподходящо съдъжание... Представяте ли си дами и господа - българи ?!?
Когато се пишат извратени и цинични простотии обаче... на тях не се поставят категории 18 + ... и никой не казва че това е недостойно съдържание. Когато обаче се пише нещо за родината, и ПРОТИВ душманите дето са напоявали тази земя с кръв... тогава моментално всичко живо скача... и започват ругатните... Започват квалификациите, за това защото си горд българин и обичаш отечеството си.  СРАМ И ПОЗОР !!!

За капак на цялата тази гавра... представям тук, коментарите които получих към самото стихотворение. А ето ги и тях :



nikikomedvenska (Ники Комедвенска): 18-12-2012г. 15:03
Публикувано с големи резерви.


boklukchiqtaminava (Мина Боклукчи): 18-12-2012г. 21:32
Не е поезия това,обаче...Не е!Погледнах и другите неща,също не стават. Патриотизмът е хубаво нещо, но твоето не е и това. С тази литература си само за митинг на Волен Сидеров-там върви всичко



Ена (Елена Гоцева): 18-12-2012г. 21:40
А защо изобщо е публикувано... няма нищо - нито за четене, нито логика някаква, нито художественост, нито някакво чувство... това ми прилича на брътвеж на дрогиран човек преди да заспи съвсем...
Аз съм "за" да се свали...
Освен ако не се остави тук за шокиране на залитащите да пишат """нестандартна и хиперуникална поезия""" (тройните кавички са неслучайни)
А казват, че края на света нямало да настъпи... то краят за някои хора вече е минало, както се вижда от тази """""поезия"""""




.............................................................





........... Аз оставам без думи.... Както сами виждате от написаното, тук ясно се забелязва как масово на българина не му пука за отечеството му. Усеща се как всеки умен и горд българин с национално съзнание, само докато заговори за болната тема, а именно кървата история на народа си, и моментално го засипват с обидни епитети, защитавайки изродите дето ни позориха.
Нещо повече... Тук дори се настоява произведението ми да бъде изтрито от базата на сайта. БЕЗУМИЕ, което може да се види само тук в България... До толкова се забелязва омразата на пресата, сайтовете, телевизиите, и т.н. към българската нация, че вече дори не се и крие.. тя просто се вижда... Убийствената БЪЛГАРОФОБИЯ! 



Публикувам тук и моят коментар, който написах в моя защита... при това с пълно право. А ето го и него:



Sadlife (Алп Балдур ): Редакт! Изтрий! 18-12-2012г. 22:00
Айде, критиците започнаха да ругаят веднага. Кое за вас е "поезия", да се пишат простотии ли? Или може би понеже съм решил да си излея душата чрез това което пиша, и веднага лепите етикети. Еми сори, не съм професионален писател, но това не ми пречи да се старая да пиша това което мисля и чувствам!
Другото което е, какви българи сте вие... щом цензурирате, щом за вас душманина дето 5 века е клал и драл народа ви, днес за вас това е нищо.. и сте готови да нападате гордите българи които просто казват истината! Вие нарушавате конституцията..

Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Чл. 40.
(1) Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура.


Ето ви фактите... Нали сме демократична държава? Тогава всеки има право да си изрази мнението. А защо тогава цензурирате, вие постъпвате като еничари... Че и хипотези ми давате че съм дрогиран, болен и какъв ли не... И защо? Защото обичам родината си, и презирам тези които пречат на нейния възход ли? Нечовешко е да постъпвате по този начин... Нечовешко е! Май нямаше да се ядосате толкова ако някой чужденец беше написал нещо против нас българите.. но когато българин напише нещо в защита на своята родина, и веднага ще го изядете.

Нека цитирам една велика мисъл на достоен българин..

Любен Каравелов - Който българин не милее за отечеството и не мрази турците и турция, да знае че е мразен от мен!


Ето... вие не вървите по стъпките на дедите си... И ми говорите за патриотизъм... но патриотизмът е любов към отечеството... тоест, как е възможно да си патриот, тоест да обичаш отечеството си и в същото време да защитаваш тези дето са го позоряли? Това вашето не е патриотизъм а демагогия! А това че искате произведението ми да се свали, означава че сте туркофили, и българопродажници.

И за пореден път ще го докажете, с глупостта си!


Ех... народе!!!!!!!!!




......... Тук се вижда дори ЯСНОТО нарушение на конституцията, както сам съм пояснил в коментарът си.
Защото на всякакви изроди се позволява да плюят и ругаят българския народ, дава им се право на мнение, и на всичко останало... А на българинът му се дава ЦЕНЗУРА, и нападки, за това че казва истината! Къде е тук справедливостта ?!?



На всеки умен човек му е известно, че ДНЕС БЪЛГАРИНЪТ НЕ Е СВОБОДЕН! НИКАКВА СВОБОДА НЯМА ТУК... И ТОВА КОЕТО ДНЕС НАРИЧАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, ТОВА Е ДИКТАТУРА... АНТИБЪЛГАРСКА ЦИОНИСТКА ДИКТАТУРА... ТОВА НЕ Е НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ... А ЕДНА СТРАШНА ТИРАНИЯ !

Всички тези сайтове, и всякакви печатни издания, се държат от глобалисти... те дърпат конците, и те нареждат на въпросните мижетурки (модераторите) да ЦЕНЗУРИРАТ и охулват всяко нещо, написано от българин.... Те го правят това съвсем открито... те РЕПРЕСИРАТ българите в собствената им родова земя... и дават права на онези РАДИКАЛИТЕ (ФАНАТИЦИТЕ), които 5 века пиха българска кръв, и които до ден днешен стоят с резачки в ръце, готови да режат глави на нас "неверниците" ... Тези същите демонични същества, днес имат правата в нашата родина... А ние българите... нас кучета ни яли, ние право на мнение нямаме... на нас не ни се дава право да изразим националната си принадлежност, и да говорим по наболелите за нашата родина - въпроси.


Представяте ли си... как цензурират... какви ЕНИЧАРИ са... Щом подкрепят турците... и категоризират мен, за туй че имам душа българска... и че пиша истините...

В един друг сайт пък ... като най четени, са отбелязани истории от сорта на "ох как ми се ебе", "искам да лапам, има ли желаещи" .... Подобни "изповеди" са на първо място като рейтинг на най четени... представете си за какво ПАДЕНИЕ иде реч... А смислените теми... даже не се четат, и остават в небитието...


ЕХ, НАРОДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!


Всеки от някъде наддава вик ... ЧЕ крайно десните идеи, били забранени. Че да си националист, едва ли не, означава да си престъпник. Ето такива БЕЗУМИЯ се носят из нашата мила майчица - България. Такива грешни понятия се развяват от онея ДЕМОНИ, чиято цел е да заличат българската народност... и Българската държава.


А крайно левите УТОПИИ никак не са забранени, и могат да агитират насекаде че са комунисти, демократи и прочие... и да се разхождат необезпокоявани, окичени с петолъчки, сърпове и чукове.......


Ако някой постави "еврейския холокост" под въпрос, и каже че такова нещо не е имало... леле, луд ще го направят... веднага скачат хелзински комитети, защити за правата на човека.. и почват... "ама как, с кво право ще отричате холокоста"... Под съд ще те дадат... Обаче некой като каже че робство над българите не е имало, и като каже всевъзможни глупости против българите... тогава всички мълчат и си траят....
Та те българите не са хора нали... само евреите са хора, и само те са били избивани горкичките... да ги съжали човек .........

Жалкари са тези, нечовеци, българофоби... жалко постъпват, и жалки и ще си останат. Историята ще ги затрие и забрави! Защото са недостойни, гадни, и подли! А подлостта рано или късно бива заличена, защото тя бъдеще няма!!!

Глобалистическа, ционистка диктатура е това ДНЕШНОТО !!
Българина днес не е свободен...  Днес той е под икономическо и духовно робство..
НАТО, МВФ, ООН, Хелзински комитет, ЕС – ПРЕСТЪПНИЦИ!!!
И всички тея телевизии, сайтове и прочие се държат от ционисти българомразци!
В това нема две мнения!

ЕВР(оп)ЕЙСКИ съюз ! 
Нашата мила майчица България не требаше да влиза в този гаден съюз.



И това, не е първия такъв случай, в който бивам ЦЕНЗУРИРАН, КАТЕГОРИЗИРАН, И ОБИЖДАН.. Само заради туй че не понасям КАСАПИТЕ на моят народ... За туй че имам сърце БЪЛГАРСКО, което не се прекланя пред нищо, и е готово всеки миг да защитава отечеството си. Много са биле случаите в които са ми заключвали и изтривали темите... Това само ме МОТИВИРА да продължавам с още по големи темпове и сили да пиша и говоря! Мотивира ме да се боря за опазване на българщината... И доказва че всички тези които постъпват така с мненията ми, са ДОКАЗАНИ БЪЛГАРОФОБИ... Те един ден ще си плащат, и лично ще бъдат изправени пред националния съд, който ще им отреди присъдата която заслужават!


Няма милост и пощада... За предателите национални! Ние Расово осъзнатите хора, с национално самосъзнание и българска чест, ще продължаваме да говорим, да създаваме, да се борим срещу всеки враг на България и Българщината! И да ни избиете, и да ни избесите, и да ни затворите... Пак НЯМА ДА НИ СПРЕТЕ!!! НИЕ ИДЕМ !!! ИДЕМ, да заменим илюзиите с волята за СЪПРОТИВА!!!


БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ОКЕАНИ, РЕКИ И ЕЗЕРА! КАЗАХ !



Нашият устав...


За предателите на отечеството - смърт, смърт и пак смърт!

За онези дето петнят името българско, и работят против националния ни интерес - Смърт, смърт и пак смърт !

За палачите на българската народност - наказанието е Смърт, смърт и пак смърт!

За всеки който мрази нашата родина, и който се опитва да я подтиска и унищожава - Отново смърт, смърт, и само смърт!!!




ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! 

И когато правото, се превърне в безправие - СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: antimason89
Категория: История
Прочетен: 328568
Постинги: 266
Коментари: 209
Гласове: 262
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031